Are indicatori de înaltă calitate. Compus din acizi grași polinesaturați, vitaminele A, E, B macro-și microelemente (zinc, cupru, iod, calciu, magneziu, fier, fosfor, cobalt).

Produsul de bază pentru producerea uleiului este miezul de nucă. Compus din acizi grași polinesaturați, ajungând la 60%, o cantitate mare de vitamina E, vitamina A, B. Uleiul de nucă conține, de asemenea, o cantitate destul de mare de grăsimi polinesaturate, cum ar fi omega-3 și omega-6 acizi grași, care poate dilua sângele, care, la rândul său, împiedică la formarea cheagurilor de sânge, evitând astfel accidente vasculare cerebrale.

Prin consumul de ulei este stimulat peristaltismul de colon și intestinul subțire, canalelor biliare curățate prin bilă stagnantă. De aceea, uleiul de nucă este recomandat pentru adulţi în vârstă care suferă de boli de inima coronariene, hipertensiune arterială și ateroscleroză.

Uleiul de nucă, de asemenea, ajută la creșterea imunității deoarece conține antioxidanti, care încetineşte procesul de îmbătrânire, de asemenea, inhibă efectul de radiații, normalizează glanda tiroidă și zahărul din sânge.

Uleiul de nucă are un mare efect asupra organismului, îmbunătăţind metabolismul, întinerirea lui, scade nivelul de colesterol și promovează pierderea în greutate. Acesta include enzime vegetale – entimiriaza, care sporește formarea semințelor de sex masculin și promovează circulația sângelui mai bună în zona genitală.

Chiar și în cele mai vechi timpuri, uleiul de nucă era folosit pentru a vindeca tuberculoza. Deoarece nuca are proprietăți anti-inflamatorii, acest ulei promovează vindecarea ulcerelor, fracturi, răni diverse, și diferite boli inflamatorii ale mucoasei. Foarte bine, împreună cu o varietate de medicamente se aplică pentru tratarea venelor varicoase, furunculi, psoriazis și eczeme. Acesta este, de asemenea, folosit ca un remediu contra viermilor, este valoros nu numai ca un produs dietic, ci, de asemenea, ca un agent terapeutic.

Posedă indicatori de înaltă calitate. Acest lucru determină valoarea uleiului din miez de nuci în tratamente și diete.

Uleiul din miez de nuci, nerafinat.

3.214 gânduri despre „Uleiul din miez de nuci, nerafinat.